Toyota Bucuresti Nord

 

Descopera primul model electric Toyota

Visezi de mult la un SUV electric, care sa iti permita sa te plimbi in voie, fara grija emisiilor de carbon? Avem o veste buna pentru tine: prima Toyota electrica este aici.


Toyota bZ4X este un SUV 100% electric, ce pune accentul pe confortul si siguranta ta. Design-ul sau avangardist ascunde la interior un habitaclu spatios, cu multe tehnologii utile, integrare smartphone, navigatie cu date de trafic in timp real si actualizari over the air. Din punct de vedere dinamic, sistemul AWD X-MODE confera stabilitate si aderenta sporita pe drumurile alunecoase sau neasfaltate.

Plafon panoramic

TOY_bZ4X_2021_PRELAUNCH_HUB_BRAND_IMG_Detail_Interior_08.tif - Original File

Admira natura, orasul, imprejurimile, atunci cand calatoresti cu bZ4X. Plafonul sau panoramic asigura vizibilitate, dar si luminozitate in habitaclu.

Ecran multimedia de 12,3 inchi

BZ2003a_22

Afla toate informatiile importante despre calatorie, navigatie sau masina, apeleaza numere din agenda telefonica sau selecteaza muzica preferata, de pe ecranul tactil al lui bZ4X.

Eficienta bateriei

TOY_bZ4X_2021_PRELAUNCH_HUB_BRAND_IMG_KV_Charging.tif - Original File

Cu Toyota bZ4X, nu trebuie sa te intrebi „oare cati ani ma va tine bateria?” Daca programezi masina pentru verificarea anuala, te poti bucura de o baterie ce functioneaza la parametri optimi, chiar si dupa 10 ani.

Cere oferta pentru Toyota bZ4X

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

**Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehiculele Toyota bZ4X. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului si a ecobonusului disponibile prin programul Rabla Plus 2023, prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara , acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si sub rezerva acceptarii retailerilor autorizati Toyota Romania ca producatori validati in program. Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul si ecobonusul Rabla Plus fiind calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.