Toyota Bucuresti Nord

 

Profita de dimensiunile compacte ale modelului Corolla

Fiecare hatchback are beneficiile lui. Insa Corolla Hatchback, iti ofera, pe langa flexibilitatea caracteristica dimensiunilor sale reduse, un motor puternic de 196 CP, eficienta Toyota Hybrid de generatia a cincea si sisteme inovative de infotainment. Fiecare masina este dotata din standard cu cel mai recent sistem multimedia, cu un raspuns mai rapid si o functionalitate mai mare, precum si un combimetru complet digital de 12,3 inchi in spatele volanului.
Siguranta activa si asistenta soferului au fost si ele imbuntatite, cu sisteme ce il ajuta pe acesta sa evite mai multe tipuri de pericole ce pot aparea in timpul calatoriilor zilnice. Functiile de siguranta din pachetul Toyota T-Mate sunt pregatite sa te conduca in viitor, cu actualizare de software over-the-air.

Dimensiuni Corolla Hatchback

Dimensiuni Corolla Hatchback

Consum mixt WLTP** Corolla Hatckback

Corolla Hatchback consum

Interior Corolla Hatchback

Corolla-HB_0003_2022ndashcorollagrsportwp009

De ce sa alegi Corolla Hatchback

Toyota Hybrid de generatia a 5-a

Corolla Hatchback Hybrid iti ofera o senzatie mai autentica la volan, fata de varianta anterioara, cu o acceleratie mai naturala, aceeasi eficienta de care ai auzit deja si emisii reduse, ca sa poti avea parte de calatorii cat mai placute.

HB 1
HB 2

Experienta digitala augmentata

La volanul noii Corolla, ai o gama larga de informatii amplasate fix in fata ochilor, ca sa le poti parcurge in timp ce conduci. In plus, ecranul de 12.3 inchi din spatele volanului poate fi adaptat in functie de preferinte.

Motorul de 2.0 litri 196 CP

Daca iti doresti mai multa putere, pentru depasiri mai rapide pe autostrada si nu numai, Corolla HB vine si cu motor de 2.0 L Hybrid, cu 196 CP.

HB 3

Descopera si restul familiei Corolla

Beneficiile Corolla Hatchback

Garantie

6ani

Integrare smartphone

6

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta Toyota Corolla Hatchback

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.