Toyota Bucuresti Nord

 

Promotie Corolla Sedan benzina

Oferta speciala Corolla Sedan benzina

Profita de oferta cu 8% reducere * pentru orice Toyota Corolla Sedan Benzina, la pretul special de la 20.987,31 € cu TVA inclus.

*In perioada 1-29 februarie 2024, pentru orice Toyota Corolla Sedan Benzina comandat, beneficiezi de o reducere de 8% aplicata la pretul de lista al autovehiculului nou + pretul vopselei (cu TVA). Oferta valabila in limita stocului disponibil. Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii Toyota Bucuresti Nord. Imagini cu titlu de prezentare.

Alege Corolla Sedan benzina

Esti in cautarea unui sedan spatios si confortabil pentru calatoriile tale cu familia? Toyota Corolla Sedan Benzina este dotata cu tot ce ai nevoie pentru calatorii confortabile, in siguranta. Pachetul Toyota Safety Sense, ce include Cruise Control adaptiv (sau tempomat adaptiv), recunoasterea semnelor rutiere (RSA), sistemul anti-coliziune (PCS) dar si multe altele, incluse in standard. In eventualitatea putin probabila a unei coliziuni, stii ca serviciile de urgenta pot interveni rapid, datorita sistemului E-call, ce inregistreaza accidentele si apeleaza automat la 112.

Eleganta la exterior

sedan benzina 1

Descopera noua Toyota Corolla Sedan Benzina si evidentiaza-te in trafic prin liniile rafinate ale modelului. Exteriorul distinct este completat de o serie de detalii contemporane, precum si optiuni noi de culoare.

Portbagaj incapator

Corolla SDN trunk

Stim cu totii ca, atunci cand calatoresti cu familia, se aduna o multime de bagaje, care mai de care mai importante. Ca sa nu trebuiasca sa lasi o parte din ele acasa, alege Corolla Sedan, cu o capacitate de 471 litri.

6 ani garantie

6ani

Lipsa de griji timp de 6 ani sau 200.000 km? Cu Toyota Corolla, lipsa de griji este inclusa in standard, pentru ca modelul vine cu o garantie de 6 ani sau 200.000 km, in functie de primul termen atins.

Cere oferta Corolla Sedan benzina

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!