Toyota Bucuresti Nord

 

Promotie Toyota Highlander

Profita de oferta cu 10% reducere* pentru orice Toyota Highlander!

Masina spatioasa pentru familie numeroasa

Cel mai spatios SUV hibrid de la Toyota, modelul Highlander cu 7 locuri ofera o solutie potrivita familiilor mai mari, ce calatoresc cu mai multe bagaje sau pur si simplu isi doresc spatiu generos. Cu un interior spatios si flexibil si un exterior distinctiv si muscular, ce iese in evidenta pe sosea, acest model cu tractiune integrala este partenerul potrivit de calatorie, mai ales pe distante lungi.

Dimensiuni Toyota Highlander

Dimensiuni

Consum mixt WLTP** Toyota Highlander

Consum

Interior Toyota Highlander

hIghlander_0005_2021-highlander-dpl-detail-018-2

De ce să alegi Toyota Highlander

Toyota Smart Connect

Highlander este dotat cu cea mai noua tehnologie Toyota Smart Connect, cu ecran multi-media HD de 12.3 inchi si functionalitati avansate, gratie conectarii in cloud, cum ar fi informatiile de trafic in timp real sau actualizarea navigatiei.

CERE OFERTA
highlander
highlander 1

Vezi tot ce conteaza

Cu ecranul multi-info de 12.3 inchi, ai vizibilitate imbunatatita asupra informatiilor care conteaza despre masina, calatorie, sistemele de siguranta sau sistemul hibrid al masinii.

CERE OFERTA

Motor de 248 CP

O masina spatioasa are nevoie de un motor generos – motorul de 2.5 L Hybrid Dynamic Force cu 248 CP iti ofera suficienta putere pentru orice calatorie, in timp ce tractiunea integrala te ajuta sa parcurgi mai multe tipuri de drum.

CERE OFERTA
highlander 2

Beneficiile Toyota Land Cruiser

Garantie

6ani

Integrare smartphone

highlander

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta Toyota Highlander

*In perioada 1-31 iulie 2024, pentru orice Highlander Hybrid, comandat, beneficiezi de o reducere de 10% aplicata la pretul de lista al autovehiculului nou + pretul vopselei (cu TVA). Oferta valabila in limita stocului disponibil. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.