Toyota Bucuresti Nord

 

Promotii Highlander

Oferta speciala Highlander

Profita de avantajul client* de la 6.350 Euro cu TVA inclus pentru Toyota Highlander.

*În perioada 1-29 februarie 2024, pentru Toyota Highlander, nivel echipare: DYNAMIC Metallic cu vopsea metalizată, beneficiezi de avantaj client de la 6,350 Euro (TVA inclus). Prețul de listă al autovehiculului nou este de 57,557.92 Euro (TVA inclus) [“preț vechi”] și prețul vopselei metalizate, 0 Euro. Prețul final pentru Toyota Highlander, nivel echipare: DYNAMIC Metallic cu vopsea metalizată, în campania promoțională, este de 51,207.92 Euro (TVA inclus), compus din “preț nou” al autovehiculului de 51,207.92 (TVA inclus) și prețul vopselei metalizate, 0 Euro. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Nord. Imagini cu titlu de prezentare.

Masina spatioasa pentru familie numeroasa

Cel mai spatios SUV hibrid de la Toyota, modelul Highlander cu 7 locuri ofera o solutie potrivita familiilor mai mari, ce calatoresc cu mai multe bagaje sau pur si simplu isi doresc spatiu generos. Cu un interior spatios si flexibil si un exterior distinctiv si muscular, ce iese in evidenta pe sosea, acest model cu tractiune integrala este partenerul potrivit de calatorie, mai ales pe distante lungi.

Toyota Smart Connect

highlander

Highlander este dotat cu cea mai noua tehnologie Toyota Smart Connect, cu ecran multi-media HD de 12.3 inchi si functionalitati avansate, gratie conectarii in cloud, cum ar fi informatiile de trafic in timp real sau actualizarea navigatiei.

Vezi tot ce conteaza

highlander 1

Cu ecranul multi-info de 12.3 inchi, ai vizibilitate imbunatatita asupra informatiilor care conteaza despre masina, calatorie, sistemele de siguranta sau sistemul hibrid al masinii.

Motor de 248 CP

highlander 2

O masina spatioasa are nevoie de un motor generos – motorul de 2.5 L Hybrid Dynamic Force cu 248 CP iti ofera suficienta putere pentru orice calatorie, in timp ce tractiunea integrala te ajuta sa parcurgi mai multe tipuri de drum.

Cere oferta pentru viitorul tau Highlander

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!