Toyota Bucuresti Nord

 

Pick-up cu capabilitati off-road. Invincibil.

Fiecare raliu DAKAR este un test al durabilitatii si rezistentei. Iar Hilux le trece pe toate cu brio. Astfel, Toyota reuseste sa produca un pick-up potrivit pentru cele mai dificile trasee, fie ca esti nevoit sa le parcurgi in interes de afaceri sau din pasiune. Toyota Hilux este pregatit pentru orice, gratie dotarilor sale:

  • asistenta la urcarea in rampa (HAC)
  • Controlul activ al tractiunii (A-TRC)
  • Sistem de asistenta la coborare (DAC)

Sarcina utila: 1025 kg

TOY_HILUX_GRS_2022_HUB_BRAND_IMG_KV_12.tif - Original File

Fie ca vrei sa transporti marfa, baloti de fan sau materiale de constructii, sau carosezi bena si iti depozitezi sculele de pescuit, Hilux este pregatit pentru orice, datorita sarcinii sale utile de 1 tona.

Tracteaza tot ce ai nevoie

HIL0003a_21 - Original File

Cu o capacitate de tractare de pana la 3.5 tone, disponibila pe versiunea cu motor de 2.8 litri, Hilux te ajuta sa transporti tot ce ai nevoie pentru afacerea sau pasiunile tale.

6 ani garantie

6ani

Fiabilitate si durabilitate la superlativ. Toyota Hilux vine cu o garantie de 6 ani sau 200.000 km, in functie de primul termen atins, astfel ca vei putea sta fara griji o perioada lunga de timp.

Cere oferta pentru camioneta Hilux

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!