Toyota Bucuresti Nord

 

Promotie Hilux

Profita de oferta cu 12% reducere* pentru Toyota Hilux Double Cab 2.4D AT Executive MY24!

Pick-up cu capabilitati off-road. Invincibil.

Fiecare raliu DAKAR este un test al durabilitatii si rezistentei. Iar Hilux le trece pe toate cu brio. Astfel, Toyota reuseste sa produca un pick-up potrivit pentru cele mai dificile trasee, fie ca esti nevoit sa le parcurgi in interes de afaceri sau din pasiune. Toyota Hilux este pregatit pentru orice, gratie dotarilor sale:

  • asistenta la urcarea in rampa (HAC)
  • Controlul activ al tractiunii (A-TRC)
  • Sistem de asistenta la coborare (DAC)

Dimensiuni Hilux

Dimensiuni

Consum mixt WLTP** Hilux

Consum Hilux

Interior Hilux

Interior Hilux

De ce sa alegi Toyota Hilux

TOY_HILUX_GRS_2022_HUB_BRAND_IMG_KV_12.tif - Original File

Sarcina utila: 1025 kg

Fie ca vrei sa transporti marfa, baloti de fan sau materiale de constructii, sau carosezi bena si iti depozitezi sculele de pescuit, Hilux este pregatit pentru orice, datorita sarcinii sale utile de 1 tona.

CERE OFERTA

6 ani garantie

Fiabilitate si durabilitate la superlativ. Toyota Hilux vine cu o garantie de 6 ani sau 200.000 km, in functie de primul termen atins, astfel ca vei putea sta fara griji o perioada lunga de timp.

CERE OFERTA
6ani
HIL0003a_21 - Original File

Tracteaza tot ce ai nevoie

Cu o capacitate de tractare de pana la 3.5 tone, disponibila pe versiunea cu motor de 2.8 litri, Hilux te ajuta sa transporti tot ce ai nevoie pentru afacerea sau pasiunile tale.

CERE OFERTA

Cere oferta pentru camioneta Hilux

In perioada 1-31 iulie 2024, pentru orice Toyota Hilux Double Cab 2.4D AT Executive MY24 comandat, beneficiezi de o reducere de 12% aplicata la pretul de lista al autovehiculului nou + pretul vopselei (cu TVA). Oferta valabila in limita stocului disponibil. Imagini cu titlu de prezentare.

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.