Toyota Bucuresti Nord

 

O masina de teren legendara

Atunci cand spui masina de teren, gandul te duce la caracterul robust al modelului Land Cruiser. Insa stiai ca, pe langa capabilitatile sale off-road, Land Cruiser este si deosebit de confortabil?

La interior, te poti bucura de sistemul sau de aer conditionat (A/C) cu 3 zone, sau claritatea sunetului oferita de sistemul premium de sunet JBL®, in timp ce pachetul Toyota Safety Sense iti ofera siguranta unei calatorii lipsite de griji.

Dimensiuni Toyota Land Cruiser

Dimensiuni

Consum mixt WLTP** Toyota Land Cruiser

Consum

Interior Toyota Land Cruiser

LAN2004a_22 - Original File

De ce să alegi Toyota Land Cruiser

Crawl Control

Cand te deplasezi pe drumuri forestiere sau accidentate, sistemul Crawl Control te asista, preluand acceleratia si franarea, pentru ca tu sa te poti concentra pe directie.

SOLICITA OFERTA
LAN2003a_22 - Original File
LAN0011b_22 - Original File

KDSS

Suspensia dinamica cinetica (KDSS) este proiectata sa reactioneze dinamic la fortele aplicate asupra suspensiei, optimizand performanta sasiului pe sosea sau in off-road, pentru mai multa stabilitate si control.

SOLICITA OFERTA

Flexibilitate: 7 locuri

Daca alegi versiunea Luxury, te poti bucura de flexibilitatea celor 7 locuri, potrivita pentru calatoriile cu familia extinsa si nu numai.

SOLICITA OFERTA
LAN2004a_22 - Original File

Beneficiile Toyota Land Cruiser

Garantie

6ani

Integrare smartphone

LAN2003a_22 - Original File

Toyota Safety Sense

chr-900x600TSS

Cere oferta Toyota Land Cruiser

**Toate cifrele de consum combustibil și emisii CO2 citate provin din omologarea oficială conform reglementarii UE aflate în vigoare. Consumul de carburant și emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci și de comportamentul la volan și de alți factori care nu sunt de natură tehnică. Dioxidul de carbon (CO2) este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea planetei.