Toyota Bucuresti Nord

 

Noul model Toyota C-HR

O noua generatie Toyota C-HR

C-HR nou

Noul Toyota C-HR a fost gandit ca fiind un “concept pregatit pentru calatorii”, aducand caracteristici premium, precum manerele tip flush. Atentia sporita la detalii este subliniata de animatia spectaculoasa care intampina soferul pe masura ce se apropie de vehicul, cu iluminarea treptata a farurilor si stop-urilor. Setarile preferate ale soferului, precum pozitia scaunului, se aplica automat, pentru o experienta la volan complet redefinita.

Electrificare Toyota Hybrid

c-hr NOU

Cea mai recenta tehnologie Toyota Hybrid sta la baza noului model Toyota C-HR, oferind un echilibru intre putere si emisii scazute. Noua generatie Toyota C-HR subliniaza eforturile facute de Toyota pentru un viitor neutru din punct de vedere al emisiilor.

Design spectaculos

c-hr NOU 2

Cu un design sofisticat si finisaje asemanatoare prelucrarii diamantelor, noua generatie Toyota C-HR se remarca pe orice drum, lasand o amprenta memorabilia participantilor la trafic. Cu adevarat unica si indrazneata, aceasta depaseste asteptarile si impresioneaza prin integrarea numelui modelului pe stopurile LED.

Calatorii nocturne spectaculoase

c-hr NOU 3

Datorita iluminarii ambientale multicolore, disponibila in 14 teme prestabilite si 50 de culori personalizate, calatoriile nocturne se transforma in momente de neuitat. In plus, sistemul de siguranta dedicat semnalizeaza vehiculele si bicicletele care se apropie din spate prin iluminarea rosie din interiorul masinii.

Cere oferta pentru Noul Toyota C-HR Hybrid

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!