Toyota Bucuresti Nord

 

Promotii RAV4 Hybrid

Oferta Speciala RAV4 Hybrid

Profita de avantajul client* de la 3.750 Euro cu TVA inclus pentru Toyota RAV4 Hybrid.

*În perioada 1-29 februarie 2024, pentru Toyota RAV4 Hybrid, nivel echipare: Dynamic FWD cu vopsea nematalizată Alb (040), beneficiezi de avantaj client de la 3,750 Euro (TVA inclus). Prețul de listă al autovehiculului nou este de 41,639.29 Euro (TVA inclus) [“preț vechi”] și prețul vopselei nemetalizate Alb (040), 0 Euro. Prețul final pentru Toyota RAV4 Hybrid, nivel echipare: Dynamic FWD cu vopsea nemetalizată Alb (040), în campania promoțională, este de 37,889.29 Euro (TVA inclus), compus din “preț nou” al autovehiculului de 37,889.29 (TVA inclus) și prețul vopselei, 0 Euro. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Nord. Imagini cu titlu de prezentare.

Un SUV versatil 100% hibrid.

Atunci cand spui SUV Hybrid, te gandesti, automat, la Toyota RAV4. Modelul potrivit atat pentru drumurile zilnice prin oras, datorita eficientei motorului hibrid, dar si pentur excursiile sau concediile cu cei dragi, in natura si nu numai.

Daca alegi versiunea 4×4, te poti bucura de 222 DIN CP si un cuplu maxim de 221 Nm, care, impreuna cu capabilitatile sale de off-road, il vor transforma in partenerul ideal pentru calatoriile tale.

Ecran multi-info de 12,3”

Multi-info

Informatiile importante cu privire la calatorie, starea masinii sau sistemele din pachetul T-Mate sunt afisate pe ecranul generos de 12,3”, pozitionat in spatele volanului, ale carui elemente pot fi personalizate cu usurinta.

Portbagaj incapator

TOY_RAV4_2022_HUB_IMG_KV_05_interior.tif - Original File

Stim cu totii cate bagaje se pot aduna, atunci cand pleci cu toata familia in concediu. In cazul in care trebuie sa transporti si bagaje atipice, portbagajul de 580 de litri va fi extrem de util.

Sunet premium JBL®

JBL

Pentru versiunile superioare de echipare, Toyota RAV4 Hybrid vine cu sistemul de sunet premium JBL®, creat special pentru habitaclul modelului. Astfel, te vei bucura mereu de muzica preferata, la claritate JBL®.

Cere oferta RAV4 Hybrid

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!