Toyota Bucuresti Nord

 

Promotie Toyota C-HR Hybrid MY2023

Profita de avantajul client* pentru Toyota C-HR Hybrid MY2023,

de la 4.907 Euro cu TVA inclus.

Alege sa iesi in evidenta

De fiecare data cand trece pe strada, atrage toate privirile, gratie design-ului sau futurist si farurilor LED cu amprenta luminoasa memorabila. Insa stiai ca acest crossover hibrid nu este doar eficient, ci si puternic si dinamic? Poti alege Toyota C-HR Hybrid in varianta cu motor de 2.0 litri si 184 cai putere, ce iti va oferi o experienta dinamica sportiva la volan.


Daca vrei ca stilul tau sportiv sa iasa si mai mult in evidenta, poti alege Toyota C-HR GR SPORT, ale carui elemente stilistice vor ornamenta atat caroseria musculara a modelului, cat si interiorul.

Relaxare cu Toyota T-Mate

CHR0022b_22.tif - Original File_low_res

Pentru calatorii mai relaxante, Toyota C-HR este dotat cu T-Mate – o suita de tehnologii ce combina siguranta avansata oferita de Toyota Safety Sense cu sistemele ce te ajuta sa parchezi usor si in siguranta.

Toyota Smart Connect

CHR2509_21 - Original File_low_res

Cele mai recente inovatii Toyota in materie de tehnologii de infotainment sunt disponibile si pe Toyota C-HR, oferindu-ti navigatie cu date de trafic in timp real, integrare smartphone fara fir si actualizari „over-the-air”.

Sunet Premium JBL

chr1012a_19.tif - Original File_low_res

Eperienta uimitoare din Toyota C-HR poate fi completata de sistemul audio premium JBL, disponibil pentru versiunile superioare de echipare, cu difuzoare special gandite pentru habitaclul modelului, ce ofera o claritate inalta a sunetului.

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

*In perioada 1-31 mai 2024, pentru Toyota C-HR Hybrid MY2023, nivel echipare: 1.8 Hybrid CULT cu vopsea metalizata, beneficiezi de avantaj client de la 4.907 Euro (TVA inclus).
Pretul de lista al autovehiculului nou este de 34,645.73 Euro (TVA inclus) [“pret vechi”] si pretul vopselei metalizate 515.27 Euro.
Pretul final pentru Toyota C-HR Hybrid MY2023, nivel echipare: 1.8 Hybrid CULT cu vopsea metalizata, in campania promotionala, este de 30,254 Euro (TVA inclus), compus din “pret nou” al autovehiculului de 29,738.73 (TVA inclus) si pretul vopselei 515.27 Euro.
Oferta valabila in limita stocului disponibil. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii Toyota Bucuresti Nord. Imagini cu titlu de prezentare.