Toyota Bucuresti Nord

 

Alege un coupe sport – Toyota GR Supra

O adevarata legenda in randul pasionatilor de campionate motorsport, GR Supra a reinviat intr-o forma de invidiat.

Cu o aerodinamica ireprosabila, inspirata din motorsport, GR Supra abordeaza un design agresiv, demn de capabilitatile sale sportive. Insa sportivitatea, fie ca este practicata pe circuit sau pe drumurile publice, este insotita de dotari de siguranta ce fac modelul potrivit si pentru conditiile contemporane de trafic.

Masina este dotata cu sistemul de detectare a unghiului mort (BSM), alerta la depasirea benzii (LDA) si Cruise Control Adaptiv.

Automata sau manuala

_bkf7203.jpg - Original File_low_res

Alegerea e a ta. Supra este disponibila atat cu transmisie automata, pentru un plus de confort, cat si manuala, pentru o senzatie de sportivitate pura.

Motorizare sportiva

toy_gr_sup20_hubbrandimgkvfujispeedway11.jpg - Original File_low_res

Toyota GR Supra este echipata cu un motor de 3.0 litri, cu 6 cilindri in linie, ce livreaza putere instant si lin, gratie configuratiei cu turbina twin-scroll, injectie directa de combustibil si control variabil al valvelor.

Sunet premium JBL

toy_gr_sup20_hubbrandimgkvfujispeedway09.jpg - Original File_low_res

Pentru senzatii tari pe coloana sonora preferata, Toyota GR Supra este echipata cu sistemul de sunet premium JBL, gandit special pentru arhitectura habitaclului sau.

Cere oferta pentru GR Supra

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!