Toyota Bucuresti Nord

 

Promotii Corolla Sedan Hybrid

Oferta speciala Corolla Sedan Hybrid

Profita de avantajul client* de la 2.450 Euro cu TVA inclus pentru Toyota Corolla Sedan Hybrid

*În perioada 1-29 februarie 2024, pentru Toyota Corolla Sedan Hybrid, nivel echipare: Eco cu vopsea nemetalizată Alb (040), beneficiezi de avantaj client de la 2,450 Euro (TVA inclus). Prețul de listă al autovehiculului nou este de 27,206.97 Euro (TVA inclus) [“preț vechi”] și prețul vopselei nematalizate Alb (040), 0 Euro. Prețul final pentru Toyota Corolla Sedan Hybrid, nivel echipare: Eco cu vopsea nemetalizată Alb (040), în campania promoțională, este de 24,757.97 Euro (TVA inclus), compus din “preț nou” al autovehiculului de 24,757.97 (TVA inclus) și prețul vopselei, 0 Euro. Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Eligibilitatea clienților IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificată cu reprezentanții Toyota București Nord. Imagini cu titlu de prezentare.

Alege un sedan hibrid remarcabil

Noua Corolla, un facelift al generatiei actuale, demonstreaza spiritul inovativ Toyota, dar si angajamentul fata de confortul soferului si al pasagerilor.
Fiecare masina este dotata din standard cu cel mai recent sistem multimedia, cu un raspuns mai rapid si o functionalitate mai mare, plus un combimetru complet digital de 12,3 inchi in spatele volanului.
In plus, exista imbunatatiri majore in zona de siguranta activa dar si de asistenta a soferului, ce il ajuta pe acesta sa evite mai multe tipuri de pericole ce pot aparea in timpul calatoriilor zilnice. Functiile de siguranta din pachetul Toyota T-Mate sunt pregatite sa te conduca in viitor, cu actualizare de software over-the-air.

Toyota Hybrid de generatia a 5-a

hybrid sedan

Acum, Corolla Sedan Hybrid iti ofera o senzatie mai autentica la volan, cu o acceleratie mai naturala, aceeasi eficienta de care ai auzit deja si emisii reduse, ca sa poti avea parte de calatorii cat mai placute.

Experienta digitala augmentata

hybrid sedan 2

La volanul noii Corolla, ai o gama larga de informatii amplasate fix in fata ochilor, ca sa le poti parcurge in timp ce conduci. In plus, ecranul de 12.3 inchi din spatele volanului poate fi adaptat in functie de preferinte.

Versiunea GR SPORT

hybrid sedan 3

Vrei confortul unui sedan, insa detaliile estetice ale unei masini sportive? Atunci te invitam sa descoperi in detaliu versiunea GR SPORT, ce te va uimi cu senzatia sportiva de la interior si nu numai.

Descopera si restul familiei Corolla

Cere oferta pentru viitoarea ta Corolla Sedan

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Nord – Inchcape Motors te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!